el despatx

xpv_arquitectes és un despatx d’arquitectura ubicat a Vulpellac i Corçà, després de tenir despatx a Barcelona i Bèlgica.

La nostra experiència sempre ha estat la construcció de cases i edificis a l’àrea metropolitana de Barcelona i a Bèlgica.

Amb l’obertura del despatx xpv_arquitectes a l’Empordà i la Costa Brava ens permet evolucionar i especialitzar-nos en el disseny i construcció d’habitatges sostenibles, la rehabilitació total de cases rurals i Masies i en projectes d’habitatges amb el mínim impacte ambiental i paisatgístic.

Dissenys minimalistes i sobris de contrast, que dotin de personalitat a la construcció tradicional de la zona.

Creiem en una model d’arquitectura que es fusioni amb el paisatge de la zona, que sigui sostenible i eficient energèticament i amb utilització de materials i tècniques de construcció el més respectuosos amb el medi ambient possible

Per a assolir aquests objectius, el despatx d’arquitectura xpv_arquitectes té com a col·laboradors i proveïdors professionals de la comarca compromesos amb aquests valors.

El despatx té persones especialitzades en la realització dels tràmits més habituals  i més sol·licitats: Cèdula d’habitabilitat, Certificat d’Eficiència Energètica, Inspecció Tècnica d’Edificis, entre d’altres.

l’arquitecte

Xavier Puente Vilardell

Combina des de fa anys el treball d’Arquitecte amb la seva trajectòria com a escultor, tant a nivell nacional com internacional.

La seva experiència professional a Bèlgica li permet entendre i aplicar tècniques molt sol·licitades pels clients europeus.

Està especialitzat en arquitectura de proximitat: Obra nova i rehabilitació integral de masies o cases rurals habitatges sostenibles i paisatgísticament no agressius.

La seva àrea de treball és majoritàriament a Girona, en especial la Costa Brava i l’Empordà, tot i que desenvolupa projectes també a França, Pirineus i Barcelona.

© XPV arquitectes 2018